Groepsreizen

Iran heeft zo veel te bieden. Het is het land van één van de oudste beschavingen ter wereld. Maar naast het Oude Perzië is er nog veel meer te ontdekken. Dat doe je op onze groepsreis Iran.

Redenen om naar Iran te reizen

  • Overblijfselen van het oude Perzië
  • Historische handelssteden met schitterende architectuur
  • Indrukwekkende berggebieden en woestijnen
  • Diverse bevolkingsgroepen, met eigen taal en cultuur
  • Heerlijke keuken

Dit zijn op zich al redenen om naar Iran te gaan. Maar de grootste verrassing ervaar je op onze groepsreizen Iran: dat is de Iraanse bevolking. Nergens ter wereld zul je zulke gastvrije, fijnbesnaarde mensen vinden als in Iran.

Your Planet’s groepsreizen Iran

Wat onze groepsreizen Iran zo speciaal maakt is dat we ervoor zorgen dat je de Iraanse gastvrijheid ervaart, alsof je bij een vriend op bezoek bent. Dat doen we door situaties te creëren waarop je in gesprek kunt raken met Iraniërs, door overnachtingen bij familiehuizen, door bezoeken aan nomaden.

Onze groepsreizen Iran zijn kleinschalig. Het maximum aantal deelnemers is 16.

We zorgen voor uitstekende begeleiding. Niet alleen gaat er een Nederlandse reisbegeleider mee, de reis zal ter plaatse ook begeleid worden door een lokale gids.

Bovendien zijn onze groepsreizen Iran bijzonder compleet. Alle excursies zijn al inbegrepen. Entreegelden en lunches zijn ook inclusief. Dat betekent dat je ter plaatse alleen nog maar wat geld hoeft te reserveren voor persoonlijke uitgaven en diner.

Op dit moment zijn reizen naar Iran niet mogelijk. Maar we helpen je graag om alvast te dromen en te plannen voor wanneer dat wél weer mogelijk zal zijn. Hoe wij omgaan met COVID-19