Vaste reizen

Rondreis Jordanië? Als Jordanië specialist bieden we je veel verschillende reismogelijkheden. Of je nu alleen, met z’n tweeën, met het gezin of met een groepje vrienden reist, er zit altijd wel een reisvorm tussen onze Jordanië reizen die bij jou past.

Individuele rondreis Jordanië

Zoek je inspiratie voor een rondreis Jordanië, kijk dan bij onze individuele reizen. Je reist dan net als bij de bouwstenen individueel, maar je hoeft niet zelf uit te zoeken welke stops je onderweg wilt doen. Wij hebben de meest gekozen Jordanië reizen voor je op een rijtje gezet.

Groepsreizen

Vind jij het prettig om in een groep te reizen? Onder begeleiding van een Nederlandssprekende reisbegeleider is je reis goed verzorgd. Je ziet niet alleen de hoogtepunten van Jordanië maar reist ook naar de nog niet ontdekte plekjes waardoor je reis extra speciaal wordt. De groepsreis Jordanië is bijzonder compleet met veel maaltijden en excursies al inbegrepen.reis Jordanië

Plekken die niet aan je rondreis Jordanië morgen ontbreken

In iedere rondreis Jordanië zijn een aantal plekken die je niet mag overslaan. Uiteraard kun je ervan op aan dat je deze met onze rondreizen door Jordanië niet mist.

1. Petra

Iedereen die een rondreis Jordanië maakt wil vanzelfsprekend wereldwonder Petra zien. Minder vanzelfsprekend is dat je bij ons ook voldoende tijd hebt om ervan te genieten. Wij trekken bij iedere rondreis Jordanië namelijk twee dagen in Petra voor je uit (met uitzondering van de kortste reis). We beloven je: daar zul je ons dankbaar voor zijn!

Rondreis Jordanie Petra

 2. Wadi Rum

Zelf zijn wij helemaal verliefd op Wadi Rum. De ongelooflijke schoonheid van die woestijn, de cultuur van de Bedoeïenen en de rust en de stilte die je daar ervaart maken Wadi Rum onvergetelijk.

Om er zeker van te zijn dat je de meest bijzondere ervaring krijgt in Wadi Rum werken wij met de lokale Bedoeïenen samen, die het gebied op hun duimpje kennen.

Rondreis Jordanie Wadi Rum

3. De King’s Highway

In een rondreis Jordanië mag de King’s Highway niet ontbreken. Deze mooie route naar het zuiden voert door de bergen, langs kloven, kleine dorpjes en kruisvaarderskastelen.

King's Highway, Groepsreis Jordanië Compleet

4. Jerash, Dana, kruisvaarderskastelen, Um Qais, Amman, Madaba, Aqaba, de Dode Zee… en nog veel meer…

Jordanië biedt nog veel meer moois. In onze groepsreis zie je het allemaal.

Wil je je rondreis Jordanië liever zelf samenstellen? Kijk dan bij onze bouwstenen en vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan.

Bekijk Bouwstenen