Over Your Planet

Gesprekken met Iraniërs

Iran specialisten

Wij houden van Iran. Van de prachtige oude moskeën, van de paleizen, de Perzische tuinen, de kastelen, de bergen en woestijnen, en de oudheidkundige wonderen.

Bovenal houden we van de Iraniërs. Van de open blikken, de vriendelijkheid, immer rekening houdend met hoe je je voelt.

Het spreekt voor zich dat we graag in Iran komen om de beste plekjes voor je uit te zoeken.

Land in ontwikkeling

Iran is een land wat zich op het gebied van toerisme aan het ontwikkelen is. De internationale standaard is op veel plekken van het land nog niet doorgedrongen. Voordeel hiervan is dat het land absoluut nog niet ‘verpest’ is. Je hoeft niet bang te zijn voor opdringerige verkopers of toeristenoplichters.

Maar er is ook een nadeel. Het niveau van accommodaties is niet overal wat je er misschien van zou verwachten. Maar daar komen wij om de hoek kijken. Wij bezoeken het land namelijk zelf en zoeken het ter plaatse voor je uit. Zo weten we voor jou de beste plekjes te vinden.

Even voorstellen

Leonieke

Leonieke en Damavand in Iran voor de beklimming“Iran heeft mij vanaf het eerste moment gegrepen en niet meer losgelaten.

Tijdens mijn eerste reis naar Iran beklom ik Damavand, de hoogste berg van het land. Dat was niet alleen een persoonlijke beproeving, maar het leerde me ook veel over de mentaliteit van Iraniërs. Dergelijke vriendelijkheid en oprechte gastvrijheid ben ik in geen enkel ander land in die mate tegengekomen.

Inmiddels heb ik meerdere rondreizen door Iran gemaakt. Nog steeds sta ik versteld van de oudheidkundige en natuurlijke rijkdommen, maar vooral van de lieve mensen.”

De reiziger van nu

Bij Your Planet geloven we dat de moderne reiziger zelf reisleider wil zijn tijdens zijn vakantie. Niet achter een vlaggetje aanlopen maar zelf de touwtjes in handen houden.

Natuurlijk horen de meest bezochte hoogtepunten van een land daar bij. Ook al weet je dat het er druk en toeristisch kan zijn. Bij Your Planet zorgen we op die plekken voor nét iets extra’s, zodat je verzekerd bent van een zo authentiek mogelijke ervaring.

Dat doen we bijvoorbeeld door je een gids mee te geven die je alle in’s en out’s kan vertellen. Of door ervoor te zorgen dat je in een charmant hotelletje slaapt, in een leuk wijkje waar je de lokale sfeer proeft. Of door je naar nét dat plekje te brengen dat nog niet door de massa ontdekt is.

Als je iets wilt zien dat afwijkt van de gebaande paden, dan kan dat net zo goed. Aan het einde van iedere dag staat er een schoon en comfortabel bed voor je klaar.

Onze reisspecialisten treffen alle voorbereidingen voor je, zodat je onbezorgd aan jouw eigen ontdekkingsreis kunt beginnen.

Your Planet

Deze website is onderdeel van Your Planet, de reisorganisatie waarbij je zelf jouw ideale reis kunt samenstellen.

Contact

Email: info@yourplanettravel.nl

Telefoonnummer: 035 77 24 396
vanuit België: 0031 35 77 24 396
Op werkdagen tussen 9:30 en 17:00 uur

Faxnummer: 035 77 29 758
vanuit België: 0031 35 77 29 758

Postadres:
Your Planet
postbus 321
1200 AH HILVERSUM

KvK nummer: 32141111
GGTO nummer: 1540
ANVR nummer: 
05126