Onze interactieve kaart is niet beschikbaar voor jouw mobiel. Als je een tablet hebt, draai deze dan horizontaal, of bezoek deze website op je computer.
Kamelen in Maranjab woestijn in rondreis Iran

Maranjab woestijn

Voeg bouwsteen toe

Dag in de woestijn

De Maranjab woestijn is vrij gemakkelijk bereikbaar en geeft je de mogelijkheid om een topdag te beleven. Je lokale gids en chauffeur brengen je naar de mooiste plekjes.

Afwisselend

De Maranjab woestijn is heel afwisselend. Van hoge zandduinen tot kale zoutvlakte. Een verse barbecue lunch, Iraanse stijl, mag niet ontbreken.

Duur

2 dagen, 1 nacht

Prijs

op aanvraag

Kijk bij “programma dag tot dag” voor een impressie van de Maranjab woestijn. Als je bouwsteen Maranjab opneemt in je reisplan werken we het in een duidelijk programma voor je uit in het reisvoorstel.

Een indruk van wat je beleeft als je Maranjab opneemt in jouw rondreis door Iran

Je gaat een volle dag op excursie met een jeep met gids en chauffeur. Je kunt al ’s ochtends heel vroeg vertrekken om de zonsopkomst mee te kunnen maken. Dat geeft een bijzondere ervaring. Maar als je niet zo’n ochtendmens bent kunnen we er ook voor zorgen dat je wat later opgepikt wordt.

Je bezoekt een caravanserai (een herberg in de woestijn), een zoutmeer, de zandduinen van Maranjab, een drinkplaats voor semi-wilde kamelen en een aantal kloven met kalouts (zandsteenformaties). Je gids en chauffeur bereiden een heerlijk verse barbecue lunch voor je.

Zonsopkomst in de woestijn van Iran

Ochtendthee in de Maranjab woestijn

Wandelen door de zandduinen van de Maranjab woestijn in Iran

Karavanserai in de woestijn

Opgedroogd zoutmeer in Iran

Woestijndag in Dasht-e Kavir Iran

Wandelen in kloof in de woestijn

Rotsformaties in de Maranjab woestijn

 • Traditioneel guesthouse Kashan

  Je verblijft even buiten Kashan in een prachtige gerenoveerde woning. De eigenaren zijn een bijzonder vriendelijk echtpaar.

  De renovatie is echt met liefde gedaan. De eigenheid van het gebouw is zoveel mogelijk behouden gebleven. De inrichting en versiering is smaakvol minimalistisch.

  De kamers zijn eenvoudig. Je slaapt op een matras op de grond, zoals dat in tradtitionele huizen gewoon is. Prettig is wel dat je een dubbele matras krijgt, zodat het toch comfortabel slapen is.

  Prijs: € op aanvraag
  Duur: 2 dagen, 1 nacht
  Prijs per persoon (op basis van 2 personen)

   

Voeg bouwsteen toe

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Be the first to review “Maranjab woestijn”