Onze interactieve kaart is niet beschikbaar voor jouw mobiel. Als je een tablet hebt, draai deze dan horizontaal, of bezoek deze website op je computer.
Koopmanshuizen van Kashan

Kashan

Voeg bouwsteen toe

Koopmanshuizen

Je vindt in Kashan de mooiste koopmanshuizen van Iran. Velen zijn al honderden jaren oud. Handelaren wisten handig gebruik te maken van Kashan's strategische positie op de zijderoute.

Kashan is van oudsher ook beroemd om de hoge kwaliteit van Perzische tapijten. De fijnste patronen worden gebruikt. Vreemd genoeg zijn er in Kashan nauwelijks winkels te vinden waar je tapijten kunt kopen. Dat kan dan weer in andere plaatsen.

 

Duur

2 dagen, 1 nacht

Prijs

op aanvraag

Kijk bij “programma dag tot dag” voor een impressie van Kashan. Als je bouwsteen Kashan opneemt in je reisplan werken we het in een duidelijk programma voor je uit in het reisvoorstel.

Een indruk van wat kunt zien als je Kashan opneemt in je rondreis door Iran

Bezoek aan museumhuis Kashan tijdens rondreis Iran

 

Kashan koopmanshuis Iran

Perzische tuin in Kashan

Fin tuin in Kashan

Je bezoekt in Kashan ook de wereldberoemde Fin Garden. Dit is één van de oudste bewaard gebleven voorbeelden van een Perzische tuin en door UNESCO aangewezen als werelderfgoed.

De klassieke elementen van de Perzische tuin zijn allemaal aanwezig. Een waterpartij, bomen, en een paleisje om te genieten van de rust en schoonheid van de tuin.

 • Traditioneel guesthouse Kashan

  Je verblijft even buiten Kashan in een prachtige gerenoveerde woning. De eigenaren zijn een bijzonder vriendelijk echtpaar.

  De renovatie is echt met liefde gedaan. De eigenheid van het gebouw is zoveel mogelijk behouden gebleven. De inrichting en versiering is smaakvol minimalistisch.

  De kamers zijn eenvoudig. Je slaapt op een matras op de grond, zoals dat in tradtitionele huizen gewoon is. Prettig is wel dat je een dubbele matras krijgt, zodat het toch comfortabel slapen is.

  Prijs: € op aanvraag
  Duur: 2 dagen, 1 nacht
  Prijs per persoon (op basis van 2 personen)

   

Voeg bouwsteen toe

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Be the first to review “Kashan”